Купити iPhone
Купити свій перший iPhone я вирішив не спонтанно — довго порівнював моделі, думав, чи варто витрачатися, і зрештою зупинився на варіанті з інтернет-магазину YABLUKA. Саме там знайшов найкраще співвідношення ціни, сервісу та асортименту. І, чесно кажучи, після покупки вже не уявляю, як користувався чимось іншим.
Мій вибір припав на модель з хорошою камерою, потужним процесором і автономністю — те, що треба для щоденного користування. Айфон справді вирізняється стабільною роботою, чудовим екраном і деталізацією знімків навіть у складному освітленні. Дуже зручно, що все працює швидко й без зайвих налаштувань — відкрив, увімкнув і користуєшся.
Ще один плюс — це підтримка і оновлення. У Apple із цим усе серйозно, тому знаю, що мій смартфон залишатиметься актуальним ще не один рік.
YABLUKA мене приємно здивувала — замовлення оформив за кілька хвилин, консультація була чітка, доставка швидка. Телефон запечатаний, оригінальний, з гарантією. Тепер і сам раджу знайомим купити телефон саме там, бо сервіс на високому рівні.
Якщо теж розглядаєш покупку айфона — не сумнівайся. Зараз у них багато моделей, можна підібрати під будь-який бюджет. Я задоволений своїм вибором на всі 100%.
.png)